Blog

Szkoła gotowania, część 10: Sugo al Tonno

Szkoła gotowania, część 10: Sugo al TonnoSos z tuńczykiem jest jednym z najbardziej typowych sosów do makaronów we Włoszech. Jest bardzo prosty i szybki do zrobienia, dlatego może bez trudu być przygotowany przez osoby o małym doświadczeniu w kuchni. Dowiedz się, jak wygląda nasza propozycja na wykonanie tego popularnego włoskiego dania.
Przeczytaj więcej

Morellino di Scansano - niepokorne wino rodem z Toskanii

Morellino di Scansano - niepokorne wino rodem z ToskaniiPodczas wakacji w Toskanii proponujemy zrezygnować z utartych szlaków, odpuścić Florencję i Sienę. Zamiast tego lepiej wybrać się na niesamowitą, zainspirowaną winem wycieczkę na dzikie południe regionu zwanego Maremma, gdzie produkowane jest Morellino di Scansano.
Przeczytaj więcej
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixel