Babki
Tradycyjne babki włoskie typu Pandoro i Panettone nieodłącznie kojarzą ze Świętami Bożego Narodzenia. Już z początkiem dwudziestego wieku Ruggero Bauli i Angelo Motta rozpoczęli produkcję swoich cukierniczych smakołyków. Nieustannie podnosili jakość swoich produktów, a ich babki Pandoro i Panettone stały się z czasem sławne na całym świecie. Cukiernicy z piekarni Motta i Bauli wybierają najlepsze składniki robiąc to z dbałością o każdy szczegół. Dzięki ich pasji we włoskich domach świąteczne wypieki pachną jak za dawnych lat. Pragniemy tę niepowtarzalną, świąteczną atmosferę przenieść również do Waszych domów.
Odkryj smak babek świątecznych od najlepszych włoskich cukierników! W naszej ofercie oprócz babek w klasycznych smakach, pojawiły się też babki Panettone z kremem czekoladowym i kandyzowaną skórką pomarańczy, z kremem nasączonym rumem oraz nadzieniem czekoladowo karmelowym, a także Pandoro z kremem cytrynowym i kremem z mascarpone oraz czekoladą.
Wszystkie babki zapakowane są w gustowne opakowania, dzięki czemu mogą stać się oryginalnym, słodkim prezentem.

Fiasconaro Montenero Premium - sycylijska babka czekoladowa 700g

Motta x Bruno Barbieri Pandoro - włoska babka z posypką z cukru pudru 800g

Fiasconaro Panettone Classico - włoska babka z kandyzowaną pomarańczą, rodzynkami i winem Malvasia 1kg

Tre Marie Panettone Capolavoro - włoska babka z nutą pomarańczy 750g

Bauli Creazioni di Panettone - włoska babka z kremem pistacjowym 750g

Bauli Creazioni di Panettone - włoska babka z kremem z orzechów z Piemontu IGP 750g
