Blog

Przepis na zapiekane krokiety z ziemniaków i tuńczyka

Przepis na zapiekane krokiety z ziemniaków i tuńczyka Krokiety z ziemniaków i tuńczyka to lekkie, słodko-słone danie, idealne na letnie kolacje. Świetnie smakują na ciepło, ale możesz przygotować krokiety z wyprzedzeniem, a następnie podać je w temperaturze pokojowej na przykład jako przystawkę do aperitifu
Przeczytaj więcej

Szkoła gotowania, część 9: Flambirowanie - sztuczka, która przeistoczyła się w kulinarną sztukę

Szkoła gotowania, część 9: Flambirowanie - sztuczka, która przeistoczyła się w kulinarną sztukęFlambirowanie, to spektakularna technika gotowania, która zazwyczaj kojarzy się z restauracjami na najwyższym światowym poziomie i ich szefami kuchni. Możesz jednak zastosować tą technikę także w swojej kuchni i popisać się kulinarnymi umiejętnościami przed swoimi gośćmi.
Przeczytaj więcej
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixel