Grissini to pochodzące z Turynu paluszki chlebowe, które uwielbia każdy miłośnik kuchni włoskiej. Jak powstały i dlaczego stały się tak popularne? Poznaj ich historię i przygotuj je razem z nami w domu, z odpowiednich składników, aby poznać ich prawdziwy smak.
Roberto Grissini Tradizionali - paluszki tradycyjne 250g
- Delikatne włoskie paluszki tradycyjne, jedna z ulubionych przekąsek w słonecznej Italii.
Roberto Grissini tradizionali to delikatne włoskie paluszki tradycyjne, jedna z ulubionych przekąsek w słonecznej Italii. Te chrupiące tradycyjne przysmaki można łączyć np. z szynką parmeńską czy też speckiem.
Skład: mąka z pszenicy miękkiej typu „0”, olej palmowy (6,8%), słód jęczmienny, drożdże, cukier, sól, emulgator: mono- i diacetylowe estry mono- i diglicerydów kwasów tłuszczowych; gluten pszenny, przeciwutleniacz: ekstrakt z rozmarynu. Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, sezamu i soi.
Bez tłuszczów zwierzęcych i tłuszczów uwodornionych.
Napisz swoją opinię
Zapytaj o produkt