Babki
Tradycyjne babki włoskie typu Pandoro i Panettone nieodłącznie kojarzą ze Świętami Bożego Narodzenia. Już z początkiem dwudziestego wieku Ruggero Bauli i Angelo Motta rozpoczęli produkcję swoich cukierniczych smakołyków. Nieustannie podnosili jakość swoich produktów, a ich babki Pandoro i Panettone stały się z czasem sławne na całym świecie. Cukiernicy z piekarni Motta i Bauli wybierają najlepsze składniki robiąc to z dbałością o każdy szczegół. Dzięki ich pasji we włoskich domach świąteczne wypieki pachną jak za dawnych lat. Pragniemy tę niepowtarzalną, świąteczną atmosferę przenieść również do Waszych domów.
Odkryj smak babek świątecznych od najlepszych włoskich cukierników! W naszej ofercie oprócz babek w klasycznych smakach, pojawiły się też babki Panettone z kremem czekoladowym i kandyzowaną skórką pomarańczy, z kremem nasączonym rumem oraz nadzieniem czekoladowo karmelowym, a także Pandoro z kremem cytrynowym i kremem z mascarpone oraz czekoladą.
Wszystkie babki zapakowane są w gustowne opakowania, dzięki czemu mogą stać się oryginalnym, słodkim prezentem.

Motta La Colomba DoppiaCrema - włoska babka z nadzieniem gruszkowym i czekoladowym 700g

Bauli Creazioni di Pasqua Colomba - włoska babka z kremem pistacjowym 750g

Bauli Creazioni di Pasqua Colomba - babka z kremem z sycylijskiej czekolady Modica 750g

Angelo Inglima Colomba - włoska babka tradycyjna z kandyzowaną pomarańczą 1000g

Motta La Colomba DoppiaCrema - babka z kremem pistacjowym i czekoladowym 700g

Motta La Colomba DoppiaCrema - babka z nadzieniem czekoladowym i karmelowym 700g

Bauli La Colomba Panna e Cioccolato - babka z nadzieniem śmietankowym i czekoladowym 750g

Motta La Colomba Originale - babka z kandyzowaną skórką z pomarańczy 700g
